Crònica oficial de la Paella del mateix nom.

El fetge de bou compleix 25 anys

La Serenissima

La Serenissima
Diputació General del Fetge de Bou

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Forges

In Memoriam: Pau Donés

In Memoriam: Pau Donés

Samarreta commemorativa

Samarreta commemorativa

El Teatro Chino

El Teatro Chino

dimecres, 28 d’octubre del 2015

Publicat per Ramón Nonato en , | dimecres, d’octubre 28, 2015 No hi ha comentaris
Divendres 16 d’octubre de 2015 es celebrà la primera edició de la paella del fetge de bou “exploratòria” amb la pretensió d’indagar sobre les diferents maneres d’elaborar aquest plat estrella de la cuina valenciana.

Vam triar Alboraia com a centre d’interès d’aquest experiment. Concretament el restaurant AM 47 situat a l’avinguda Ausiàs March, 47 d’aquesta població i que es pot visitar ací.

Aplegar hi és difícil perquè l’ajuntament d’Alboraia no té retolats els carrers i sense l’ajuda d’algun aborigen, la cosa és complicada.

El restaurant és amplíssim i el personal molt atent, amable i amb moltes ganes d’agradar. Té, a més, una característica notable: el vàter està netíssim a qualsevol hora i això és un tret que parla de la manera de fer les coses en aquesta casa.

Ens proposaren un menú tancat amb dos entrants, la paella de fetge de bou, vi, cervesa, postres i cafè. El vi fou excel·lent (d’això s’encarregà Javier Cardona) i la paella, peculiar perquè l’opció estètica que han triat és fer-la neta amb un arròs completament daurat i l’endívia molt verda sense integrar al guisat general. L’arròs estava en un punt magnífic. Dels entrants i dels sortints, no es pot dir res ni bo ni roí perquè no destacaren, al contrari del cafè que va brillar a molta alçada per la seua qualitat i extraordinària preparació.

Parem ací i deixem que parlen el senyors diputats que ens donaran, de diferents maneres, la seua valoració de l’experiència.

Per a escorcollaires

Xarxes socials